• contact@promovare-business-website.ro
  • 0748-201.900

Promovare Online

Promovare Online

 

Pentru ca stim cat de importanta este promovarea unui site si cresterea numarului de vizitatori, iti oferim solutii complete de promovare a site-urilor, precum publicitate pe internet, email marketing, inscriere in directoare web, precum si consultanta privind alte metode de promovare.

Suntem de parere ca mediul online va castiga din ce in ce mai mult teren, atat pentru publicitate cat si pentru PR. Nu putem ignora spatiul care ne capteaza atentia zilnic, pentru cateva ore. Bugetele de publicitate vor migra catre online, fiind mediul in care poti masura si chiar anticipa fiecare rezultat al campaniilor.

O companie specializata, cum suntem noi, stie sa seteze de la inceput campania astfel incat sa obtina rezultate maxine dintr-un anumit buget. Partea frumoasa a mediului online este data de faptul ca orice campanie se poate optimiza in timp real. Un expert in marketing online va sti intotdeauna daca anuntul text sau banner este relevant si atractiv pentru potentialii clienti. In permanenta se pot seta cuvinte cheie noi si se poate renunta la cele neperformate, anunturile sau URL-urile se pot schimba, rata de click poate evolua favorabil sau nu. O multime de detalii fac diferenta intre o campanie reusita si una care doar consuma bugetul. Nu irosi bugetul de promovare daca nu esti stapan pe tot ceea ce inseamna Google Adwords. E mult mai bine sa apelezi la o companie specializata. In acelasi buget, poti avea rezultate de doua ori mai bune.

– Marketing online
– Campanii Google AdWords
– Promovare prin intermediul retelelor de socializare
– Bannere publicitare si de promovare
– Campaniile de promovare online
– E-mail marketing
– Socia Media Management


Pachete ADWORDS: