• contact@promovare-business-website.ro
  • 0748-201.900

Materiale Publicitare

Materiale Publicitare

Productie publicitara

– Tipar offset
– Tipar digital
– Firme luminoase
– Panouri publicitare
– Litere volumetrice
– Inscriptionari auto


Tipar offset

Tiparul offset este recomandat tirajelor mari, unde pretul este reglat de cantitatea mare de tiparituri. Tipografia noastra a dovedit, in cursul existentei sale, ca poate face fata oricarei provocari.
Tiparul offset se realizeaza cu un echipamente performante, in patru grupuri de culoare sau doar in unul in functie de complexitatea lucrarii. Pentru lucrarile executate se asigura si finisare, taiere la ghilotina, legare, capsare, biguire, falturire, brosare cu termoclei, livrare. Folosim o gama foarte larga de suport pentru tiparit, hartie offset, dublu cretata mata sau lucioasa, de la 60 g/m2 pana la 450 g/m2, (este suportul de tipar cel mai bun absorbant si se preteaza pentru policromie si culori speciale).
Va putem oferi cele mai bune preturi si servicii de calitate pentru tiparirea de:

carti, reviste, materiale publicitare (cataloage de prezentare, mape, brosuri, flyere, afise, postere, pliante, carti de vizita, calendare, felicitari, invitatii etc.), etichete, ambalaje, tipizate, registre


Tipar digital

Procedeul prin care o imagine provenita dintr-un fisier digital este tiparita direct pe suprafata hartiei fara a fi nevoie de film sau matrita se numeste print digital. Tiparul se executa direct din computer, putandu-se realiza atat lucrari de tiraj mare cat si lucrari de tiraj mic. Avantajul tiparului digital este faptul ca nu exista limita de culori, se pot executa tiraje mici, iar calitatea materialelor tiparite este superioara.
Tiparirea se face cu cerneluri pe baza de solvent organic, la rezolutii intre 300 – 1400 d.p.i., in functie de cerintele tale. Tiparul digital in policromie se executa pe o mare varietate de materiale pentru reclame destinate a fi montate pe camioane,dube si autoturisme, panouri mobile, cladiri construite sau aflate in constructie, pe pardoseli, mijloace de transport in comun, firme luminoase,banere s.a. dar si pentru carti de vizita, mape de prezentare etc.

Va putem oferi cele mai bune preturi si servicii de calitate pentru printarea de: pliante, mape, brosuri, fluturasi, afise, postere, carti de vizita, invitatii, etichete


Firme luminoase

Pot fi realizate fie din profil de aluminiu si fete din plexiglass fie din cadru metallic si fete din panaflex. Pot avea forme conventionale sau personalizate in conformitate cu dorinta clientului. Instalatia electrica este compusa din lampi fluorescente cu aprindere electronica.


Panouri publicitare

Pot fi realizate din PVC celular la diverse grosimi, pexiglass, aluminiu sau poliplan intins pe cadru metalic. Se decoreaza cu folie autocolanta cutterata sau printata.


Litere volumetrice

Literele independente pot fi luminoase (iluminare cu gaze spectrale sau led-uri) sau neluminoase. Se decupeaza pe router conform proiectului si pot fi din plexiglass, PVC, polistiren, aluminiu sau lemn.


Inscriptionari auto

Se realizeaza cu folie autocolanta colorata in masa sau imprimata in policromie si laminata, acoperire partiala a vehiculului sau full color.


Va putem oferi cele mai bune preturi si servicii de calitate pentru realizarea de:
firme luminoase, panouri publicitare, litere volumetrice, totemuri, inscriptionari auto, printuri indoor, printuri outdoor (bannere, mesh-uri, window graphics, floor graphics) etc.